fbpx
Geplaatst op: 30 augustus 2021

Vanaf 15 september beleef je Oksigen in de Haagse Archipelbuurt. Dit zijn de veelgestelde vragen over jouw bezoek aan de voorstelling en de coronamaatregelen.

Locatie en aanvang

Alles wat je wilt weten

Hoe laat van te voren moet ik er zijn?
We vinden het fijn als je er 10 minuten van tevoren bent. Dit geeft ons de gelegenheid alle kaartjes en coronatoegangsbewijzen goed te controleren en je alvast een koptelefoon te geven. Kom niet te vroeg, de deur gaat ongeveer 15 minuten van tevoren open.

Tijdens de audiotour

Onderweg

Kan ik gebruikmaken van het toilet?
Ja, maar alleen bij de startlocatie: Museum Beeld en Geluid Den Haag. Tijdens de audiotour zelf is er geen mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet.

Hoe lang duurt de audiotour?
De audiotour duurt iets langer dan een uur. De tour eindigt in het Van Stolkpark in Den Haag. Wij begeleiden je na afloop weer terug naar Beeld en Geluid, maar je kunt ook vanaf het eindpunt zelf huiswaarts gaan.

Is er een pauze?
Nee, er is tijdens de audiotour geen pauze.

Kan ik mijn baby of huisdier meenemen?
Sorry dat we deze even op een hoopje gooien :) Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Coronamaatregelen

Veilig op pad

Ik heb een kaartje gekocht, maar ik of mijn huisgenoot heb / heeft gezondheidsklachten op de dag van de voorstelling. Wat moet ik doen?
Als je last hebt van onderstaande klachten op de dag van de voorstelling, laat je dat weten via kassa@hnt.nl of 088 356 5 356.

-Je hebt verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)
-Je hebt koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid
-Je huisgenoot heeft klachten uit bovenstaande twee punten

Je kan niet naar de voorstelling komen, maar je kunt de kaarten inruilen voor een nieuwe voorstelling.

Meer vragen?
Als je nog iets wilt vragen, helpen we je graag! Je kunt contact opnemen met de kassa van Het Nationale Theater (kassa@hnt.nl / 088 356 5 356) of mail naar Firma MES (info@firmames.nl).